Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΑ - ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΑ ΚΡΑΓΙΟΝ!!!




 Καλησπέρα κορίτσια!!!
Επέστρεψα μ΄ ένα ποστ σχετικά με τα κραγιόν που όλες μας αγαπάμε. Αυτήν την περίοδο κάνουμε ξεκαθάρισμα στα καλλυντικά μας και αρχίζουμε να φοράμε πιο σκούρα χρώματα. Παρακάτω θα δούμε μαζί τις δικές μου επιλογές για φθινόπωρο και χειμώνα.




MAC - REBEL


Αυτό το κραγιόν είναι ιδανικό για πιο χειμερινούς μήνες. Έχει ένα έντονο δαμασκηνί χρώμα και το τελείωμά του είναι satin. Είναι ένα ενυδατικό κραγιόν και με πολύ καλή διάρκεια.


MAC - FLAT OUT FABULOUS




Τα λόγια είναι περιττά γι΄αυτό το κραγιόν. Το πολύ γνωστό Flat out Fabulous ανήκει στην Retro Matte σειρά της Mac. Είναι ένα υπέροχο τριανταφυλλί χρώμα με ματ τελείωμα και μένει σταθερό για ώρες. Είναι λίγο ξηρό, αλλά με μία καλή ενυδάτωση πριν την εφαρμογή του κραγιόν θα είσαι εντάξει.


GOLDEN ROSE VELVET MATTE LIPSTICK - 22



Δεν θα μπορούσε να λείπει και ένα κραγιόν από την ματ σειρά της Golden Rose. Η απόχρωση 22 είναι ένα πολύ ζεστό χρώμα. Ένα κεραμειδί με λίγο καφέ, ιδανικό για όλες τις επιδερμίδες.


NYX LINGERIE - EMBELLISHMENT



Απ΄ όλα τα κραγιόν αυτό το liquid lipstick το αγαπάω λίγο παραπάνω. Είναι μια καφέ μωβ απόχρωση με έντονη απόδοση, ματ τελείωμα και απίστευτη διάρκεια.


NYX LIQUID SUEDE - SOFT SPOKEN



Θα κλείσω αυτό το ποστ με μια nude απόχρωση. Το soft spoken είναι ένα liquid lipstick από την Suede σειρά της Nyx που σημαίνει ότι έχει ένα πιο βελούδινο τελείωμα. Έχει εξαιρετική απόδοση και διάρκεια. Το συστήνω ανεπιφύλακτα.



Αυτά λοιπόν είχα να σας δείξω στο σημερινό ποστ. Θα περιμένω τα σχόλιά σας.

Φιλιά!!!
Μαρία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...