Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

10 ΧΡΗΣΕΙΣ ΒΑΖΕΛΙΝΗΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ!!!

Κορίτσια μου γεια σας!!!! Τι κάνετε;; Πώς περνάτε;;;
Αυτή τη φορά είμαι πίσω μ΄ ένα ποστ που αφορά την γνωστή σε όλους μας βαζελίνη. Σε κάθε σπίτι υπάρει πάντα ένα βαζάκι βαζελίνη και μας έχει σώσει αρκετές φορές.




Εκτός όμως από τις ενυδατικές της ιδιότητες, η βαζελίνη έχει και κάποιες άλλες χρήσεις που ούτε φανταζόμαστε. Τι λέτε πάμε να ξεκινήσουμε;;


1. Η βαζελίνη έρχεται να δώσει τέλος στις φύτρες ή τα μικρά τριχάκια που ΄΄πετάνε΄΄ στα μαλλιά μας. Άπλωσε λίγο προϊόν στα δάχτυλά σου και πέρασέ το στα σημεία που νομίζεις.

2. Βάφεις μόνη σου τα μαλλιά σου;; Και κάθε φορά εκτός από το να βάφεις τα μαλλιά σου βάφεις και το πρόσωπό σου γύρω γύρω;;  Η βαζελίνη θα σε σώσει για άλλη μια φορά. Άπλωσε λίγη κατά μήκος της γραμμής των μαλλιών σου και έτσι θα αποφύγεις τους λεκέδες βαφής.

3. Με λίγη βαζελίνη μπορείς να τιθασεύσεις τα φρύδια σου που δεν στρώνουν με τίποτα.

4. Έχεις ξηροδερμία σε μερικά σημεία του σώματός σου όπως π.χ. αγκώνες, γόνατα;; Η βαζελίνη είναι ιδανική σε αυτές τις περιπτώσεις.

5. Μαλακώνει τα πετσάκια για να αφαιρεθούν ευκολότερα.

6. Φτιάξε μόνη σου απολεπιστικό χειλιών με λίγη βαζελίνη και λίγη λευκή κρυσταλλική ζάχαρη. Και το scrub σας είναι έτοιμο.

7. Για να διατηρήσεις το άρωμά σου περισσότερο, άπλωσε λίγη βαζελίνη στα σημεία που θέλεις αμέσως πριν ψεκάσεις.

8. Τέλος πια στις σκασμένες φτέρνες. Άπλωσε μια γενναία ποσότητα βαζελίνης στις φτέρνες σου και φόρεσε ένα ζευγάρι βαμβακερές κάλτσες. Άφησέ τες όλη την νύχτα και το πρωί θα έχεις τις πιο απαλές φτέρνες.

9. Έχεις ξεμείνει από προϊόν ντεμακιγιάζ; Μην ανησυχείς, η βαζελίνη θα σου λύσει τα χέρια. Θα σου αφαιρέσει και το παραμικρό υπόλειμμα.

10.  Εάν έχεις φουσκάλες ή πληγές μια μικρή ποσότητα βαζελίνης θα σε ανακουφίσει και θα μαλακώσει την επιδερμίδα σου.

Και κάπου εδώ φτάσαμε στο τέλος της σημερινής μας ανάρτησης. Τα λέμε πάλι σε ένα επόμενο ποστ.
Φιλιά!!!

Μαρία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...