Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017


 

Γεια σας κορίτσια!!!
Μετά από πολύ καιρό απουσίας είμαι πάλι πίσω, πιο δυναμικά αυτή την φορά. Ελπίζω να είστε όλες καλά και να περνάτε όμορφα. Στο σημερινό ποστ θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάποια προϊόντα που αγάπησα πολύ τον μήνα Ιανουάριο και Φεβρουάριο. Είναι προϊόντα όπου τα περισσότερα τα αγόρασα από την Γερμανία που πήγα τα Χριστούγεννα. Είστε έτοιμες;;;; Πάμε λοιπόν να ξεκινήσουμε!!!


Εδώ και πολύ καιρό είχα βάλει στο μάτι κάποιες παλέτες από την εταιρεία Makeup Revolution. Η εταιρεία αυτή προέρχεται από την Αγγλία και έχει προϊόντα οικονομικά και κυρίως ποιοτικά. Έτσι λοιπόν επέλεξα τρεις παλέτες. Η πρώτη παλέτα περιέχει σκιές ματιών, η δεύτερη ρουζ και η τρίτη παλέτα πούδρες. Ν΄ αναφέρω ότι η παλέτα σκιών κόστισε 10 ευρώ και οι υπόλοιπες δύο 8 ευρώ η καθεμία.


 Πάμε λοιπόν να τις δούμε μία μία.

1. Ultra professional eyeshadows flawless matte
Περιέχει 32 ματ σκιές σε γήινους τόνους. Έχουν αρκετά καλή απόδοση και καλή διάρκεια. Για ένα καθημερινό μακιγιάζ είναι ό,τι πρέπει.




2. Ultra blush palette Hot Spice
Η παλέτα περιέχει 8 ρουζ. Έχουν πολύ καλή απόδοση γι΄αυτό και θέλει προσοχή κατά την εφαρμογή.



3. Ultra contour palette
Η παλέτα αυτή περιέχει πούδρα για contour, για να ζεστάνεις το πρόσωπό σου,highlighter και πιο κίτρινη πούδρα για κάτω από τα μάτια. Και έχει ακόμα 2 πούδρες για να σετάρεις το μεικ απ σου. Την παλέτα αυτή την λάτρεψα πραγματικά.



Συνεχίζουμε με το αγαπημένο μου foundation τους τελευταίους δύο μήνες. Πρόκειται για το HD liquid coverage foundation από την εταιρεία Catrice. Είναι ένα αρκετά υγρό foundation με ματ τελείωμα και αρκετά καλή κάλυψη. Το χρησιμοποιώ non stop και με έχει βγάλει ασπροπρόσωπη.


Επόμενο αγαπημένο είναι φυσικά το πολυπόθητο concealer από Maybelline. Το συγκεκριμένο προϊόν το εκθιάζουν οι ξένες youtubers και όχι άδικα. Εγώ το προμηθεύτηκα από την Γερμανία αλλά το τελευταίο διάστημα το έφεραν και στην Ελλάδα. Κατά την γνώμη μου είναι ένα από τα καλύτερα concealer που κυκλοφορούν εκεί έξω. Έχει πολύ καλή κάλυψη και δεν κάνει αυτές τις αντιαισθητικές γραμμούλες κάτω από τα μάτια. Με μία λέξη: ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ


Αγαπημένη μάσκα τον τελευταίο καιρό είναι από Loreal η μάσκα με άργιλο, η οποία είναι για βαθύ καθαρισμό.


Συνεχίζουμε με 2 προϊόντα περιποίησης σώματος. Το πρώτο είναι το γαλάκτωμα σώματος από Garnier με έλαιο argan, macadamia, αμύγδαλο και τριαντάφυλλο. Έχει εξαιρετική μυρωδιά και κάνει πολύ ωραία ενυδάτωση. Και το δεύτερο προϊόν είναι ένα αποσμητικό της Dove και συγκεκριμένα το soft feel. Υπέροχη μυρωδιά και σε κρατάει όλη μέρα φρέσκια.



Δύο αγαπημένα προϊόντα χειλιών από την Nyx προστέθηκαν στην συλλογή μου. Από την σειρά Nyx Lingerie αγάπησα το 02 embellishment. Είναι μια nude καφέ απόχρωση με λιγο μωβ. Και το άλλο είναι από την σειρά soft matte lip cream το 21 transylvania. Ένα σκούρο vampy χρώμα. Εξαιρετικά σε απόδοση και διάρκεια και τα δύο.



Άκουγα συνεχώς τόσο καλά λόγια για το blush brush από Real Techniques. Το πόσο ωραία εφαρμοφή κάνει, το πόσο απαλό είναι. Μπήκα λοιπόν στον πειρασμό και το πήρα. Και πραγματικά από όταν το απέκτησα δεν έχω χρησιμοποιήσει άλλο πινέλο για ρουζ.




Τα νύχια μου το τελευταίο διάστημα τα έχω ταλαιπωρήσει αρκετά, σε σημείο να ξεφλουδίζονται και να σπάνε. Οπότε είπα να δοκιμάσω την θεραπεία από Peggy Sage για την οποία έχω ακούσει τα καλύτερα. Την εφάρμοζα για δύο εβδομάδες και είδα πραγματικά μεγάλη αλλαγή στα νύχια μου.


Για το τέλος σας άφησα το καλύτερο. Και αυτό είναι το καινούριο άρωμα από YSL το Mon Paris. Πρόκειται για ένα λουλουδένιο και γλυκό άρωμα και η διάρκειά του είναι εξαιρετική.


Αυτά λοιπόν ήταν τα αγαπημένα μου για τους μήνες Ιανουάριο - Φεβρουάριο. Ελπίζω να σας άρεσαν. Για πείτε από κάτω αν έχουμε κάποιο κοινό αγαπημένο.

Σας φιλώ!!!
Μαρία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...