Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

SUMMER 2016 FAVORITES!!!

Καλησπέρα κορίτσια!!! Τί μου κάνετε;; Πώς περάσατε το καλοκαίρι σας;;
Μετά λοιπόν από απουσία δύο μηνών είμαι πίσω με τα αγαπημένα καλοκαιριού. Δεν είναι πολλά, αλλά είναι αυτά που αγάπησα περισσότερο και φορούσα κάθε μέρα. Πάμε λοιπόν να ξεκινήσουμε:




Πρόκειται για το αγαπημένο μου body mist από Victoria Secret. Είναι το λεγόμενο Amber Romance. Έχει ένα γλυκό και μοναδικό άρωμα. Η διάρκειά του είναι αρκετά καλή γύρω στις δύο ώρες. Μην ξεχνάμε βέβαια ότι είναι body mist, τα οποία δεν κρατάνε και πάρα πολύ.




Συνεχίζουμε με το αγαπημένο λάδι μαυρίσματος για αυτό το καλοκαίρι. Είναι από την εταιρία carroten από την σειρά summer dreams. Έχει ένα εκπληκτικό άρωμα καρύδας που σε ταξιδεύει.




 Σειρά τώρα έχει το ξηρό λαδάκι από Nuxe. Είναι ένα λάδι για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά. Δεν είναι καθόλου λιπαρό, με το που το απλώνεις απορροφάται κατευθείαν από το δέρμα, ενυδατώνει πολύ ωραία και το άρωμά του απλά σαγηνευτικό. Έχει ένα ξεχωριστό άρωμα, ανατολίτικο θα έλεγα.



Με την αξία της μπήκε στα αγαπημένα του καλοκαιριού η strobe cream από Mac. Πρόκειται για μία βάση πριν από το μέικ απ, η οποία έχει ένα περλέ τελείωμα. Λέγοντας περλέ μην φανταστείτε ότι θα είστε σαν χρυσόμυγα. Αντίθετα δίνει μία πολύ ωραία λαμπερή όσο πρέπει όψη στο δέρμα. Δεν είναι καθόλου λιπαρή βάση, οπότε ενδείκνυται και για πιο λιπαρές επιδερμίδες.



  Αγαπημένο όλων των εποχών ρουζ από Mac, είναι το warm soul από την mineralize σειρά. Ιδανικό για καλοκαίρι καθώς έχει μια μπρονζέ απόχρωση με διακριτικό shimmer.



Σχετικά πρόσφατη αγορά είναι το highlighter από την εταιρία Lovely στην χρυσή απόχρωση. Την εταιρία lovely την βρίσκουμε αποκλειστικά στα Dust and Cream. Από την πρώτη εφαρμογή το λάτρεψα. Δίνει μια πολύ ωραία γυαλάδα που διαρκεί.



Τελευταίο αγαπημένο αυτού του καλοκαιριού είναι ένα προϊόν από Essence. Πρόκειται για το all in one bronzing - highlighter στην πιο ανοιχτή απόχρωση. Είναι ένα προϊόν δηλαδή 2 σε 1 και highlighter και bronzer. Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία το bronzer ειδικά το λάτρεψα, κοντεύει να εξαφανιστεί.

Αυτά λοιπόν ήταν κορίτσια μου τα αγαπημένα για το καλοκαίρι που μας πέρασε.
Πείτε μου εσείς τι αγαπήσατε περισσότερο αυτό το καλοκαίρι.

Υ.Γ: Θα ήθελα να μου πείτε κάτω στα σχόλια αν κάποια από εσάς έχει δοκιμάσει προϊόντα από την εταιρία Technic και ποια είναι η γνώμη της, γιατί μου έχουν κινήσει το ενδιαφέρον κάποια προϊόντα.

Φιλιά!!!









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...